Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kerstviering donderdag 21 december Lees meer »
Maandelijkse column in de Westervelder Vanaf januari vindt u 1x in de maand een column van onze directeur. Deze maand: Opborrelen. Lees meer »
Aanbieden ingezamelde producten dinsdag live te volgen via radio Drenthe. Lees meer »
De Fontein is KiVa-school Lees meer »
Actie Voedselbank Westerveld Lees meer »
Leerlingen tevreden Wat zijn we blij dat de kinderen onze school zo waarderen. In de leerlingentevredenheidspeiling ... Lees meer »
We zijn weer begonnen!! Acht weken lang geen kinderen in de lokalen, al die weken geen spelende kinderen op het plein. W ... Lees meer »
Vrijdag 13 maart telefonisch niet of slecht bereikbaar Lees meer »
Peutergym, maandag 27 januari Maandag organiseert De Fontein weer de maandelijkse peutergym in het speellokaal van De Twingel. ... Lees meer »
De Fontein is aanwezig op de ondernemersfair in Diever. Vandaag vertegenwoordigt De Fontein samen met de Roosjenschool en De Bron TrEf onderwijs op de o ... Lees meer »
Feest op de Fontein Vrijdag 1 november vieren we dat juf Oda 25 jaar werkzaam is in het onderwijs. We maken er samen ... Lees meer »
Maandagmiddag 14 oktober vrij tijdens de Dwingelermarkt Maandag zijn de kinderen om 11.45 uur vrij. Lees meer »
Maandag 16 september, peutergym Maandag 16 september start de eerste peutergym van het nieuwe schooljaar. Om 11.00 uur zijn alle ... Lees meer »
Zomervakantie is begonnen. Lees meer »
Techneuten in de dop aan de slag. Het laatste thema van Alles-in-1 (Milieu & Kringloop) is gestart. Een van de opdrachten is het u ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste