Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
We zijn weer begonnen!! Acht weken lang geen kinderen in de lokalen, al die weken geen spelende kinderen op het plein. W ... Lees meer »
Vrijdag 13 maart telefonisch niet of slecht bereikbaar Lees meer »
Peutergym, maandag 27 januari Maandag organiseert De Fontein weer de maandelijkse peutergym in het speellokaal van De Twingel. ... Lees meer »
De Fontein is aanwezig op de ondernemersfair in Diever. Vandaag vertegenwoordigt De Fontein samen met de Roosjenschool en De Bron TrEf onderwijs op de o ... Lees meer »
Feest op de Fontein Vrijdag 1 november vieren we dat juf Oda 25 jaar werkzaam is in het onderwijs. We maken er samen ... Lees meer »
Maandagmiddag 14 oktober vrij tijdens de Dwingelermarkt Maandag zijn de kinderen om 11.45 uur vrij. Lees meer »
Maandag 16 september, peutergym Maandag 16 september start de eerste peutergym van het nieuwe schooljaar. Om 11.00 uur zijn alle ... Lees meer »
Zomervakantie is begonnen. Lees meer »
Techneuten in de dop aan de slag. Het laatste thema van Alles-in-1 (Milieu & Kringloop) is gestart. Een van de opdrachten is het u ... Lees meer »
Fijne meivakantie! Het team van de Fontein wenst u een fijne meivakantie! Lees meer »
Donderdag 7 maart leerlingen vrij! I.v.m. een studiedag van de leerkrachten zijn alle kinderen donderdag vrij. Lees meer »
Bezoek aan het Rijksmuseum Donderdag 28 februari zijn de groepen 5 t/m 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Tijdens ... Lees meer »
Peutergym, 4 februari Lees meer »
Start nieuw thema Lees meer »
Nieuwjaarswens Het team van de Fontein wenst u een goed, gelukkig, gezond en leerzaam 2019! Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste