Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Techneuten in de dop aan de slag. Het laatste thema van Alles-in-1 (Milieu & Kringloop) is gestart. Een van de opdrachten is het u ... Lees meer »
Fijne meivakantie! Het team van de Fontein wenst u een fijne meivakantie! Lees meer »
Donderdag 7 maart leerlingen vrij! I.v.m. een studiedag van de leerkrachten zijn alle kinderen donderdag vrij. Lees meer »
Bezoek aan het Rijksmuseum Donderdag 28 februari zijn de groepen 5 t/m 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Tijdens ... Lees meer »
Peutergym, 4 februari Lees meer »
Start nieuw thema Lees meer »
Nieuwjaarswens Het team van de Fontein wenst u een goed, gelukkig, gezond en leerzaam 2019! Lees meer »
De Fontein wint trofee bij first Lego League . Lees meer »
Sinterklaasfeest Vandaag is in alle groepen het sinterklaasfeest gevierd. Dit was door de komst van de sint of do ... Lees meer »
Pietengym De gymles voor Sinterklaas staat de laatste jaren in het teken van pietengym. Zo ook dinsdag 4 d ... Lees meer »
Wie komt ons team versterken? Lees meer »
In de krant... In Dagblad van het Noorden van dinsdag 16 oktober een artikel over 'boergondisch' koken wasr de ... Lees meer »
Bezoek Pasmanshuus Groep 4, 5, 6 heeft een bezoek gebracht aan het Pasmanshuus in Ruinen. Wonen, werken en leven ro ... Lees meer »
Vrije middag tijdens de Dwingeldermarkt. Morgen -8 oktober- is weer de jaarlijkse herfsteditie van de Dwingeldermarkt. De kinderen zijn m ... Lees meer »
Nieuwe schooljaar start met koffie / thee voor de ouders. Lees meer »
 
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste