Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
De Fontein wint trofee bij first Lego League . Lees meer »
Sinterklaasfeest Vandaag is in alle groepen het sinterklaasfeest gevierd. Dit was door de komst van de sint of do ... Lees meer »
Pietengym De gymles voor Sinterklaas staat de laatste jaren in het teken van pietengym. Zo ook dinsdag 4 d ... Lees meer »
Wie komt ons team versterken? Lees meer »
In de krant... In Dagblad van het Noorden van dinsdag 16 oktober een artikel over 'boergondisch' koken wasr de ... Lees meer »
Bezoek Pasmanshuus Groep 4, 5, 6 heeft een bezoek gebracht aan het Pasmanshuus in Ruinen. Wonen, werken en leven ro ... Lees meer »
Vrije middag tijdens de Dwingeldermarkt. Morgen -8 oktober- is weer de jaarlijkse herfsteditie van de Dwingeldermarkt. De kinderen zijn m ... Lees meer »
Nieuwe schooljaar start met koffie / thee voor de ouders. Lees meer »
Iedereen een fijne vakantie gewenst!! Het team van de Fontein wenst iedereen een fijne vakantie. Geniet en kom tot rust. Lees meer »
Groep 5/6 brengt een bezoek aan de Agara Hoeve. In groep 5/6 is er een spreekbeurt gehouden over de Agara Hoeve, zorgboerderij van de familie Br ... Lees meer »
Afscheid groep 8. Groep 7 & 8 maakt zich op dit moment klaar voor de musical. Zij zullen straks " Bende op de camp ... Lees meer »
Afsluiting project 'Planten'. Groep 4 t/m 8 sluit het project 'Planten' af met bezoek aan het bos. Daar gaan ze op zoek naar v ... Lees meer »
Geslaagde schoolreis! Een zonnige schoolreis was het dit jaar, veel zon en af en toe een wolkje. De bestemming dit jaa ... Lees meer »
Koningsspelen, 20 april 2018 Lees meer »
Peutergym op maandag 16 april Lees meer »
 
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste