Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Iedereen een fijne vakantie gewenst!! Het team van de Fontein wenst iedereen een fijne vakantie. Geniet en kom tot rust. Lees meer »
Groep 5/6 brengt een bezoek aan de Agara Hoeve. In groep 5/6 is er een spreekbeurt gehouden over de Agara Hoeve, zorgboerderij van de familie Br ... Lees meer »
Afscheid groep 8. Groep 7 & 8 maakt zich op dit moment klaar voor de musical. Zij zullen straks " Bende op de camp ... Lees meer »
Afsluiting project 'Planten'. Groep 4 t/m 8 sluit het project 'Planten' af met bezoek aan het bos. Daar gaan ze op zoek naar v ... Lees meer »
Geslaagde schoolreis! Een zonnige schoolreis was het dit jaar, veel zon en af en toe een wolkje. De bestemming dit jaa ... Lees meer »
Koningsspelen, 20 april 2018 Lees meer »
Peutergym op maandag 16 april Lees meer »
Woensdag om 11.45 uur vrij. Na de feestochtend rondom het jubileum van juf Ike zijn de kinderen om 11.45 uur vrij!! Lees meer »
Geslaagde pannenkoekdag. Voor de derde achtereenvolgende keer heeft de Fontein meegedaan aan de jaarlijkse pannenkoekdag. ... Lees meer »
Dag van de techniek voor groep 7/8. Voor groep 7/8 stond vandaag in het teken van techniek. Vanmorgen een instructies over 'Lego we ... Lees meer »
Midden in de middeleeuwen. We zijn op dit moment bezig met het project middeleeuwen. Gingen de kinderen in die tijd naar sc ... Lees meer »
Donderdag 11.45 uur vrij!! I.v.m. studiemiddag van de leerkrachten zijn de kinderen donderdag in 11.45 uur vrij. Lees meer »
Nationale Voorleesdagen. Morgen, 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Voor de onderbouw staat het prentenboek ... Lees meer »
De beste wensen voor 2018! Het team van De Fontein wenst u allemaal een gezond, gelukkig, voorspoedig en leerzaam 2018! Lees meer »
Zeer geslaagde kerstkuier Lees meer »
 
Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste