Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuws

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Woensdag om 11.45 uur vrij. Na de feestochtend rondom het jubileum van juf Ike zijn de kinderen om 11.45 uur vrij!! Lees meer »
Geslaagde pannenkoekdag. Voor de derde achtereenvolgende keer heeft de Fontein meegedaan aan de jaarlijkse pannenkoekdag. ... Lees meer »
Dag van de techniek voor groep 7/8. Voor groep 7/8 stond vandaag in het teken van techniek. Vanmorgen een instructies over 'Lego we ... Lees meer »
Midden in de middeleeuwen. We zijn op dit moment bezig met het project middeleeuwen. Gingen de kinderen in die tijd naar sc ... Lees meer »
Donderdag 11.45 uur vrij!! I.v.m. studiemiddag van de leerkrachten zijn de kinderen donderdag in 11.45 uur vrij. Lees meer »
Nationale Voorleesdagen. Morgen, 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Voor de onderbouw staat het prentenboek ... Lees meer »
De beste wensen voor 2018! Het team van De Fontein wenst u allemaal een gezond, gelukkig, voorspoedig en leerzaam 2018! Lees meer »
Zeer geslaagde kerstkuier Lees meer »
Kerstkuier "Op weg naar...." 21 december Lees meer »
Geslaagd Sinterklaasfeest Gisteren hebben de kinderen van De Fontein veel plezier beleefd tijdens het Sinterklaasfeest in ... Lees meer »
Gevraagd: glazen potjes. Lees meer »
Woensdag 8 november; presentatieavond project Europa. Lees meer »
Praten met militairen Vanochtend heeft groep 7/8 bezoek gehad van sergeant Van Zanten en soldaat in opleiding Visser. ... Lees meer »
Tijdelijk ander telefoonnummer Lees meer »
Nieuwsbrief juni Lees meer »
 
Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste